Coaching door Het Hogerhuis

coaching hogerhuis

Je hebt er al eens aan gedacht; een eigen onderneming starten, een nieuwe ambitieuze functie bekleden. Time for a change. Méér uit het leven halen. Maar dan wel op een leuke manier, waardoor het leven je meer biedt, spannender wordt, intenser en kleurrijk. Plannen genoeg! Vaak zijn er ook twijfels om die eerste onzekere stap daadwerkelijk te zetten. Wat houdt je tegen om je dromen waar te maken?

Het Hogerhuis biedt je een veilige haven, een partner die naast je staat en met je meegroeit. Een partner die helpt een stap vooruit te denken, een motivator, coach en trainer. Iemand die je helpt om je doelen zuiver in beeld te krijgen én deze daadwerkelijk te bereiken!
Bij Het Hogerhuis hechten we veel waarde aan onze persoonlijke stijl van “samen werken”. Op basis van gelijkwaardigheid. No-nonsense en zonder omwegen. Afgestemd op jouw persoonlijke mogelijkheden. Onze coaches werken met lichaam en geest. Als beiden in balans zijn kun je de grootste stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

De uitdaging die voor je ligt biedt kansen. Het doet een beroep op je creativiteit en energie. Het Hogerhuis leert je denken op een hoger energieniveau en helpt je jouw werkelijkheid te verbreden.
Pak je de uitdaging op of laat je hem liggen? De keuze is aan jou!