Slot kapot?

deurslot maken door slotenmaker

Is uw slot kapot, bent u uw sleutels kwijt of staat u buitengesloten? Dan wilt u direct hulp natuurlijk. U kunt de Slotenmakers in Amsterdam Zuid op ieder moment van de dag, 365 dagen per jaar bereiken op die momenten dat u ons het hardste nodig heeft.

Wij openen uw slot

Als u ons belt dan komt een van onze slotenmakers binnen een half uur bij u ter plaatse. Hij neemt de klus op en geeft u vooraf een duidelijke kostenindicatie. Houdt u er wel rekening mee dat u zich moet kunnen legitimeren als bewoner of eigenaar van het pand? We willen uiteraard wel zeker zijn dat we de bewoner/eigenaar helpen en niet een slimme inbreker. Als onze monteur klaar is met de klus dan kunt u direct bij hem pinnen als u dat wilt. Geen gedoe met cash, wel zo veilig voor u en onze monteurs.

Al jaren een begrip

Onze slotenservice is al jaren een begrip in onze regio. Iets waar we erg trots op zijn en erg hard voor werken. U kunt al jarenlang bij ons terecht voor problemen met slot of sleutels, voor het vervangen of plaatsen van sloten, voor het installeren van beveiligingsartikelen en voor een vrijblijvend advies als u vragen heeft over sloten.

Gekwalificeerd en gecertificeerd

Onze specialisten plaatsen alleen hang- en sluitwerk dat voldoet aan de eisen van Politie Keurmerk Veilig Wonen. Sloten kunnen geleverd worden met en zonder het SKG-certificaat. Hoewel we sloten in diverse prijsklassen leveren, al vanaf SKG-*, adviseren we u om te kiezen voor kwalitatief goede sloten die minstens SKG-** hebben.

Bulgaarse methode en klopsleutelmethode

Inbrekers verzinnen steeds nieuwe foefjes om snel in te kunnen breken. Momenteel wordt er veel gebruik gemaakt van de kerntrekmethode of de klopsleutelmethode. Beide methodes zijn erg eenvoudig en snel, en inbrekers kunnen de benodigde gereedschappen gewoon kopen via het internet. Gelukkig kunt u zich hiertegen beschermen met kwalitatief goede sloten, voorzien van kerntrekbeslag. Neem contact met ons op en laat u gratis en vrijblijvend voorlichten.