Round Table Tour

round table tour

Wij geloven niet alleen in ‘stilstaan bij jezelf’ maar staan ook graag stil bij de ander. De ander die je misschien niet eens persoonlijk kent, maar die je, als het leven anders voor jou was gelopen, misschien best zélf had kunnen zijn. Daarom hebben de oprichters van Het Hogerhuis, Paul en Esther, een aantal jaren geleden het initiatief genomen om een wereldreis te maken om daarmee geld op te halen om kinderen een kans op een betere toekomst te geven.

Op 6 mei 2004 vertrekken zij met 12 Landrovers vanuit China voor een tocht langs 43 sociale projecten die door de Round Table Tour zullen worden ondersteund. De reis duurt 6 maanden en loopt door China, Tibet, Nepal, India en door de Arabische landen terug naar Nederland. We hopen rond 30 oktober 2004 vermoeid, maar voldaan, weer voet op Nederlandse bodem te kunnen zetten.

Samen met de andere deelnemers en sponsors van deze monstertocht willen we op deze wijze een steentje bijdragen aan de toekomst van kinderen aan de andere kant van de wereld. Op de websitewww.roundtabletour.nl kun je ons tijdens de reis blijven volgen! Ook na de reis zal Het Hogerhuis betrokken blijven bij sociale projecten.